Ostekiks.

Ostekiks.

 
( ca.20 stk. )

2 dl.hvedemel
1½ dl. fine havregryn ( eller 1dl. gryn & ½ dl. hakkede mandler )
1 tsk bagepulver
Et nip salt
75 g. smør ( eller 1 dl.Becel )
½ dl piskefløde ( eller Cremefine )
( se billede nederst på siden )
Tænd ovnen. 200-225 grader.
Hæld mel & havregryn ud på bordet, og bland det med bagepulver og salt.
Skær smørret i små terninger og læg det ovenpå.
Lav en fordybning og hæld fløden heri.
Nu æltes dejen hurtig sammen.
Rul dejen tyndt ud. ( der kan rulles ud på bagepapir )
Skær med en klejnespore kiksene i den størrelse du ønsker.
Prik med en gaffel.
Kom bagepapir med kiksene over på en bageplade, &
bag kiksene i ca. 7 min.................... Kiksene køler på en rist
                                           

                                   Voila`!